Pikahaku tulevaan koulutustarjontaan

Aihepiiri
Tapahtumatyyppi
Vapaasanahaku

Aalto-yliopiston täydennyskoulutusta

Aalto PRO luo ammatillista etumatkaa useilla työelämän osaamisalueilla.

Certificate in Agile and Lean Software EngineeringDGS - Diploma in Global Sourcing 2014-2015MPM Pro – Professional Master of Project Management 2014-2015Radikaalit innovaatiot 

DPD - Diploma in Product Development Lean Six Sigma

 

Ajankohtaista

Kaikki uutiset
Aalto EE Aalto PRO Aalto ENT
     

Aalto EE liikkeenjohdolle ja tulevaisuuden johtajille

Aalto PRO asiantuntijoille

Aalto ENT yrittäjille

Aalto EE tarjoaa globaalisti korkealaatuista johdon koulutusta ja kehittämistä. Aalto EE:n laadusta kertoo menestys kansainvälisissä koulutusvertailuissa. Vain 0,4 prosentilla johdon kouluttajista on kolme alan arvostetuinta akkreditointia. Rakennamme parempaa maailmaa paremmalla johtajuudella.

www.aaltoee.fi

Aalto PRO luo ammatillista etumatkaa. Tuotekehitys, kaupallistaminen, projektien johtaminen, toimitusketjut ja laatu sekä rakennettu ympäristö - Aalto PRO:n koulutustarjonta yhdistää ainutlaatuisella tavalla käytännön osaamisen ja Aalto-yliopiston uusimman tutkimustiedon.

www.aaltopro.fi

Aalto ENT edistää yrittäjyyttä käytännön läheisesti ja ketterästi. Tarjoamme ratkaisuja PK-yritysten liiketoiminnan kehittämiseksi ja uuden liiketoiminnan luomiseksi. Yrittäjyystarjontamme lanseerataan keväällä 2014.

www.aaltoent.fi

Aalto PRO

Postiosoite
Aalto University
Executive Education Oy
Aalto PRO
PL 18800
FI-00076 AALTO
Finland

  Fax
(09) 4702 4060
 

Toimipaikat ja
yhteystiedot
»

Facebook
LinkedIn
Twitter

Aalto University Professional Development

Täydennyskoulutus sopii oman asiantuntijuuden sekä ratkaisuvalmiuksien kehittämiseen ja laajentamiseen. Opiskelu Aalto PROssa on soveltavaa, oivaltavaa oppimista, jossa tavoitteena on yrityksen etu. Täydennyskoulutus on vaihtoehto akateemisille jatko-opinnoille. Se on tyypillisesti työnantajan maksamaa ja suoritetaan työajalla. Opiskelu siis onnistuu työn ohessa – tai työn lomassa.

Aalto PROn koulutukset syntyvät ainutlaatuisista yhdistelmistä käytännön osaamista ja uusinta tutkimustietoa. Aalto PRO tarjoaa monipuolisen valikoiman täydennyskoulutusta, koulutuspalveluita ja laajan kouluttaja-, asiantuntija- ja kollegaverkoston.

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto on teknisten tieteet, kauppatieteet ja taideteollisen alan yhdistävä tuore tiede- ja taideyhteisö. Kolmen vanhan ja arvokkaan yliopiston yhdistäminen on tuonut mukanaan uusia mahdollisuuksia monialaiseen ja vahvaan opetukseen ja tutkimukseen.


Monitieteellisessä Aalto-yliopistossa on kuusi korkeakoulua: Insinööritieteiden korkeakoulu, Kauppakorkeakoulu, Kemian tekniikan korkeakoulu, Perustieteiden korkeakoulu, Sähkötekniikan korkeakoulu ja Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu.

 


DIPOLI kokous- ja kongressipalvelutAlumniNET - Aalto-yliopiston alumnit